12 точки за показатели, 10 тренировки и няколко спестени милиона за по-малко от 10 минути!

Cover_rewards_of_sewing_machine_heroic_deeds

Привет, фракция! Днес е необикновен ден! Защо ли? Защото ще публикуваме една специална статия. Специална е понеже е първата от цяла нова поредица с кратки съвети и трикове за играта. Статиите ще показват малко известни, но ужасно полезни хитринки. Започвам с това как да спечелим 12 точки за показатели и 10 тренировки за по-малко от 10 минути! Освен това ще научите как да спестите милиони монети в бъдеще!

Може би снимката на корицата ви е шокирала леко. Затова ще кажа нещо, с което и ще завърша статията-

Не си продавайте недовършената маска с краставици!

Вероятно се чудите каква е тази магия, за да вземете толкова бързо точки и тренировки. Всичко идва от един специален уред- шевната машина.

Шевната машина се отключва на ниво 20 в магазина:

Отключване на шевната машина в Hero Zero
Текстът е на английски понеже си направих тестов герой в американски сървър, за да ви покажа хитринката.

Когато влезете в магазина ще получите съобщение, че сте я активирали. Това ще рече, че може да почнете да шиете предмети. Шиенето ви дава възможност да промените тяхната визия. Освен това може да събирате определени колекции, които пък ви дават награди- тренировки, енергия или показатели. Сигурно си мислите, че може набързо да  съберем някоя колекция и да получим бонусите, за които ви казах. Да, ама не! Събирането на колеции отнема бая повечко време. А също и не малко понички понякога. Ние ще използваме 10-те минути за друго:

Ще шием! Отново и отново!

За което обаче ще получаваме героични подвизи! Има 5 подвига, които можем да получим за ползването на шевната машина. За първите 4 от тях ще получим по 3 точки. Така ще вземем 12-те точки за показатели. Ще получим награда за 1-ят, 10-ят, 25-ят и 50ят ушит предмет. Може да видите наградите на снимките по-долу. След това трябва да ушием още 50 или общо 100 предмета, за да получим и 10-те тренировки.  Едно използване на шевната машина става за няколко секунди. Можем да прешием 100 пъти един предмет за под 10 минути с лекота. Нищо сложно, нали?

Точки за показатели като награда от подвизите за шевната машина
Игнорирайте английският текст и се фокусирайте върху наградите. Поредицата от подвизи на български е „Храбрият малък шивач“ и може да я намерите в менюто с героичните ви подвизи. Вижте в раздела „Магазин“.

 

Последният подвиг от героичите повиквания за шевната машина
Наградата и от последния подвиг, която реално се равнява на 5 точки за показатели!

Хубаво- разбрахме как да взмем точки за показатели и тренировки. Как обаче да спестим милиони? И защо за бога ни е наполовина завършена маска с краставици?

Маската с едничка краставица е специална! И не защото липсва половината. Тя е символ на стартиращите герои и може да се намери в магазина когато започвате своето пътешествие в света на Hero Zero. Дори още на първото или второто презареждане. Специалното за нея и за останалите начални предмети като плесенясалата душ завеса или разклонителя, който ползваме като колан е, че струват малко. И могат да бъдат продадени за още по-малко. Всъщност не- не ви струват почти нищо! Убедете се сами, ако сте забравили:

Цената на недовъшрената краставичена маска в Hero Zero

Важно е да имаме предвид, че ушиването на даден обикновен предмет струва точно толкова, за колкото може да го продадете. Шиенето на редки или легендарни предмети пък струва понички. Със сигурност не искате да си дадете сладкото за тези подвизи! В друга статия ще пиша в какво е по-добре да го вложите.  Да се върнем на маската. Както виждате цената й за продажба или за смяната на облика й е 5 монети:

The price for sewing the cucumber mask in Hero Zero

Само че предметите, които получавате след като сте напреднали с нивата са стотици и дори хиляди пъти по-скъпи! За справка: над 3000 монети за герои близки до 170 ниво или към 7-8 хиляди за такива над 250-то. На 370 ниво (моето, когато пиша статията) дрехите се продават/шият за над 11к. Вероятно вече сте осъзнали, че нямате този аксесоар. И сигурно бързо се сещате, че преушиването на маската с краставици ще ви спести стотици хиляди или може би милиони. Да кажем, че за ушиването на един предмет ви струва 5000. Умножаваме го по 100, за да изпълнимм подвизите и се получава 500 000. А можеше да са само 500. УАУ! Половин милион, който можеше да отиде за точки или за скривалището ни! Става ни лошо и търсим алиразин. Осъзнаваме, че дрипите в началото са били много по-ценни отколкото сме си мислили.

Започваме да ругаем недовършения таратор, който ни висеше на лицето първите 5 нива.

Но, спокойно винаги може да стане по-зле! Осъзнаваме, че най-евтиния обикновен предмет в инвентара ни става ужасно ценен. Бързо смятаме, че сме се врътнали с половин или няколко милиона. Сметките варират според това кое ниво сте и какво сте ушили до момента. За жалост това не е всичко. Трябва да ви припомня нещо в случай, че не сте имали късмета да ви се падне или сте го изключили от съзнанието си:

Героично повикване за шевната машина
Благодаря на Балонмен за снимката.

Точно така! Героойското повикване за седмицата, което ни мотивира да шием още! Добрата новина е, че вече можем да ги сменяме. Смяната се извършва чрез иконката със зелените стрелки, която виждате горе в дясно. Лошата, че понякога може да не ни се иска. Възможно е наградите са добри или пък да имаме много по-трагични повиквания, от които желаем да се отървем. Аз се сетих за този трик, когато предметите ми струваха към 500 злато. За жалост наскоро си продадох сандалките по погрешка. Така че, спокойно- не сте сами! За да не дадете повечко милиони в бъдеще- запазете си най-евтиния обикновен предмет още сега. Това не ви прави вехтошари, а милионери в бъдеще! Или както ви обещах в началото на статията:

Не си продавайте наполовина завършената маска с краставици!

Поздрави и до скоро! Ако хитринката ви хареса => споделяйте с приятелите в Hero Zero! И не се ядосвайте на зеления зеленчук, следващия път ще си знаете 🙂

Comments

  1. Балонмен

    Супер! Аз си пазя оръжието от първото ми презареждане! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *