Как да Извлечем Максимална Полза от Батериите

Как да извлечем максимална полза от батериите корица

Привет, фракция! Изключително радостен съм, че вече втори герой реши да се включи по-активно в блога. Статийката днес е посветена на това как да извлечем колкото се може по-голяма полза от батериите в Hero Zero. Следващите редове са сътворени от Балонмен. Надявам се да им се насладите колкото и аз!

“Ахой, герои!  Всеки от нас знае за батериите и тяхната функция – намаляне на времето за мисии, спецки и тренировки. Те се намират в долния десен ъгъл на екрана, под склада за енергия. Скрити са в дистанционното, което изглежда така:

къде се намира дистанционнот за батерии

След като си създадете герой ще може да събирате и използвате по 4 на ден.  А пък в дистанционното ще съхранявате по 8 на брой. Веднага щом си закупите понички, тези цифри ще се удвоят. Ще можете да събирате до 16 батерии и да използвате до 8 от тях всеки ден. По-долу може да видите разликата между обикновеното и подобреното дистанционно.

Всеки от нас използва батериите. Но използваме ли ги по максимално изгоден начин?

Днес ще ви запозная с вариант, който би ви се харесал. Нека си представим следната ситуация: На хоризонта имаме злодей, а вие искате да сте на челни позиции и да направите повечко атаки. За целта ще използвате батериите си. Ако сте с бустър за мисии -50% ще са ви нужни 2 минути за 1 атака. Имате право да използвате до 8 батерии и хоп… Започвате да ги използвате една след друга. Завършвате 4 атаки над злодея за няколко секунди и си мислите, че сте направили нещо, защото тези четири атаки са ви спестили 8 минути. Е, да… ама не!

Разликата между нормално и подобрено дистанционно
Снимката на подобреното дистанционно е на Балонмен. Затова той говори за 8-те батерии, които се равняват на 4 атаки. Ако не сте си закупували понички ще имате право на 4 батерии за деня или с други думи 2 атаки.

Реално по този начин не спестявате 8, а  по-скоро 7 минути.

Защо ли? Защото не може да активирате 2 батерии едновременно стартирайки и атаката над злодея. Първо пускате атаката. След това кликвате върху батерията, съкращавате времето с 1 минута и оставащото ви време е вече около 50-55 секунди. Отново използвате батерия и губите още около 3-5 секунди. Така реално втората ви батерия ще намали само около 45 секунди. Струва ви се незначимо ли? Ами да.. 15 секунди не са кой знае какво, но когато направите това с всичките си 8 батерии ще изгубите ЕДНА минута. А това е вече доста. Равнява се на 50% от времето за 1 атака над злодей.

А сега си представете как използвате само по една батерия за една атака. 8 батерии са равни на 8 атаки и 8 спестени минути! А ако използвахте по две батерии, сега щяхте да имате 7 атаки. Който се е пробвал да събере металния сет знае колко ценен е този 1 удар. Може да ви се струва, че е колкото 2 понки, а всъщност понякога е много повече! 😉

Същото е и с мисиите.

Например аз използвам батерии само за мисии над 18 минути. Принципът е същият, по този начин спестявам възможно най-много време. Ако за деня изпълня 8 мисии за 20-24 енергия и използвам по 1 батерия за тях ще спестя около 70 минути време за изпълнение на мисии. Това е и адски полезен трик, който може да ви влезе в употреба когато решите да се борите за турнира по опит. Вижте кои са останалите 12 стъпки, за да се справяте успешно.

Друг вариант е да ги използвате и за съкращаване на времето при спецките. И помнете – само 1 батерия. Тук ефекта не изглежда толкова голям, защото чакането за специална мисия е цял час! Но има и нещо друго, което може би забравяте- рекламните клипове! Те също помагат с намаляване на времето на цената на 1 изгледан видеоклип. Ако случайно не ви се появяват може да погледнете дали имате софтуер, който блокира рекламите и да го спрете за сайта на играта. Така също ще може да спестите от врмеето за чакане, но дори още повече пъти на ден!

Използване на реклама, за да се намали времето при специална мисия

Къде се намира и как изглежда склада за тренировки
Това е тренировъчния склад. Запазва до 5 тренки и може да го намерите над дистанционното в залата, където слушате албумите на Веселин Маринов, местите мусака с ума си или други забавни упражнения!

Ами при тренировките?

Не веднъж ми се е случвало да ми останат над 10-12 тренировки, а до края на деня остават по-малко от 30 минути. Тогава най-ефективния метод е да използвам 5 понички, за да пусна 10 тренировки наведнъж и ги съкращавам с две батерии. Сега вече ми остават няколко тренировки, които ще мога да изиграя до края на деня или пък ще могат да бъдат прибрани в склада. Очаквайте скоро и статия, в която ще ви разкажа как да прехвърляте тренировки за следващия ден без да ги загубите, както и други полезни трикове.

N.B. – Винаги, ама винаги, гледайте склада за тренировки да стои празен. Така имате вариант да съхраните тренировки, ако не можете да ги изиграете всичките, а нямате време или не ви се харчат понички.

Това беше. Използвайте по една батерия за мисия, атака над злодей или при спецките и ще  спестите ценни секунди и дори минути. Сега може да не ви се струват много, но са от голямо значение, ако не сте имали време през деня или пък искате да хванете челните позиции в турнира по опит.

Презареждайте дистанционното си редовно и няма да имате проблеми с времето, ако то не ви стига или пък просто изгаряте от нетърпение да свършите по-бързо с енергията.  Поздрави и до скоро! Ако статията ви я харесала, може да я споделите с приятели, които играят Hero Zero!”

Как се презарежда с батерии
Презареждането става с бутона „Помоли приятели“. Той ще ви вкара в менюто, където ще може да изпратите молба до приятелите, които изберете. Гледайте да изберете всички за най-голям ефект!

Много полезни съвети, които и аз ползвам! Бих допълнил с 1 идея. В случай, че със сигурност знаете, че ще имате достатъчно време през деня да изразходите цялата си енергия, запазете ги тези батерии. Не за някой друг, а за любимите злодеи! Ползите от това са, че ще сте по-напред в класацията по атаки, а и ще вкарате бонус щета, която пък ще помогне за свалянето на страшилището по-бързо. Няма как да не благодарим на Балонмен за положения труд! И ни остава да чакаме нетърпеливо кога пак ще се включи! Та по този повод ще припомня, че

Ако и вие сте мотивирани да творите нещо за играта- пишете ми! Ще  го включим в блога.

Дали било статия, данни и информация, рисунка, стихче, песен или мусака, направете го интересно и ще намеря начин. С последното се пошегувах, но определено бих се впечатлил, ако някой го стори. До нови срещи и ще очаквам включване!

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *