Всички умения на помощниците

Всички умения на помощниците корица

Здравейте, герои! Днес ще разгледаме всички умения на помощниците. По-долу ще може да разгледате всички налични способности за нашите приятели. Знаете, че това ми е любимата тема, но имам изненада. За ресурсчето отново получих голяма помощ от Mims. Тя успя да събере снимки на всичките способности, а също и да ги опише. Stiv2 също помогна с текста за някои от тях. Моята част този път беше да ви ги представя така, че да се ориентирате най-лесно. Но първо

Кратко въведение

Всеки помощник в играта има по 3 умения. Получава ги на всеки 10 нива. Максимумът, който може да достигне е 30-то ниво, което означава общо 3 способности за животинка. В ТАЗИ СТАТИЯ съм описал колко точно опит е необходим и как се качва, за да развиете животинката си. Важното е да знаете, че нивата, на които се получават уменията определят техния ранг. Първите, които ще получите са на 10-то ниво и са от ранг 1. Вторите съответно са 10 нива по-късно и са от ранг 2. Накрая ще получите най-добрите способности, които са от ранг 3.

Освен това можем да ги разделим на обикновени и специални. Обикновените са един вид „често срещани“ и могат да се паднат на всеки помощник. Всъщност обикновените помощници придобиват 3 обикновени умения на случаен принцип. Но има и „специални“ такива. Това са умения на специалните помощници. Наричат се така, защото само определени помощници могат да ги имат. А освен това са и по-добри от обикновените.

Как да се ориентираме

Не се притеснявайте, ще разгледаме всички умения в играта. Те са доста, засега 38 на брой, ако трябва да съм точен. За да се ориентирате по-лесно съм ги разпределил в определен ред. Първо ги подредих според ранга им. Докато ги разглеждате ще забележите, че някои от тях обаче са оградени в различен цвят. Оградените в лилаво са специалните умения. Тези пък в червено са на помощници, които все още не са достъпни за нас. А гледате ли способност, която няма рамка, то значи е обикновена. Имайте превдид, че дори и да пропуснете цвета има надпис на Специалните умения, който ги обозначава.  Реда, в който ще ги видите е: ранг 1, обикновени => специални => недостъпни. След това същото се повтаря за уменията от 20-то и от 30-то ниво.

Преди да започнем ще напомня, че статията спада към категорията ресурси. По-долу ще видите описанието на самото умение заедно с негова снимка, а не мнение или коментар за него. За някои способности има отделни статии, които съм вмъкнал като линкове. Може да ги прочетете, ако искате да разберете повече за дарбите на животинките 🙂

Всички умения от ранг 1 (10-то ниво) 

Уменията от ранг едно са 13 на брой. Шест от тях са обикновени, пет специални, а до две специални умения все още няма достъп в българските сървъри.

Не е зле – имаш 20% шанс да намалиш щетата нанесена от противника ти с 40%. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Не е зле умение в Hero Zero

 

Не Така – Имаш 45% шанс да нанесеш още един удар след като получиш от противника си критичин удар. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Не така- умение в Hero Zero

 

Постоянни Капки – Имаш 40% шанс да направиш веднъж допълнителна щета за 4 рунда равна на 45% от направената щета при атака. Може да се случи многократно по време на битка.

Постоянни капки умение в Hero Zero

 

Залавяне – Имаш 15% шанс да намалиш щетата на снарядите на противника с 75 процента. Може да се случи многократно по време на битка. Залавянето е едно от 5-те най-лоши умения за вашия помощник. Разберете кои са останалите още сега!

Залавяне- умение в Hero Zero

 

Удар с Глава – Имаш 20% шанс да зашеметиш противникът си за един рунд. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Удар с глава умение в Hero Zero

 

Първо Аз – Имаш 40% по-висок шанс да нанесеш първия удар.

Първо аз умение в Hero Zero

Специални умения от ранг 1

Бърза Перка (специално умеие на помощник Немо)- Имаш 30% шанс да зашеметиш противникът си за един рунд. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Бърза Перка- специално умение в Hero Zero

Дебела Кожа (специално умение на помощник Бери) – Имаш 25% шанс да намалиш щетата на снарядите на противника с 80 процента. Може да се случи многократно по време на битка.

Дебела кожа- специално умение в Hero Zero

 

Блестяща Пудра от Дъга (специално умение на помощник Еди Еднорога) – Имаш 40% шанс да пръснеш Блестяща Пудра от Дъга в очите на противника си и да го извадиш от строя за един рунд. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Блестяща пудра от дъга- специално умение в Hero Zero

 

Черен Лед (специално умение на помощник Пингу) – Имаш 30% шанс да зашеметиш противника си за един рунд. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Черен лед- специално умение в Hero Zero

 

Ужасен наглец (специално умение на помощник Тиквичка) – Имаш 60% шанс да нанесеш още един удар след като получиш от противника си критичен удар. Може да се случи многократно по време на битка.

Ужасен наглец- специално умение в Hero Zero

Следват 2-те умения, които все още не са достъпни за българските сървъри.

Акулска Паст (специално умение на помощник Алфред) – Емаш 50% шанс критичният удар да направи с 80% повече щета. Може да се случи многократно по време на битка.

Акулска паст- специално умение в Hero Zero

 

Постоянно Слузесто Капене(специално умение на помощник Слузльо) – Имаш 40% шанс да нанесеш допълнителна щета в 4 рунда, равна на 50% от щетата на атаката. Може да се случи многократно по време на битка.

Постоянно слузесто капене специално умение в Hero Zero

 

Всички умения от ранг 2 (20-то ниво)

Тук уменията са с едно по-малко на брой (12), но за сметка на това няма такива, които да не са налични. Четири от тях са специални.

Джогинг партньор – Увеличава базовата ти Издръжливост с 10%.

Джогинг партньор умение в Hero Zero

 

Донеси Пръчката – Увеличава щетата на снарядите ти с 10%.

Донеси пръчката умение в Hero Zero

 

Бодигард – Шансът за критически удар на противника е намален с 5%.

Бодигард умение в Hero Zero

 

Окуражение – Трофейните минус точки са намалени с 15%. За окуражението  има цяла отделна статия. ВИЖТЕ Я ТУК!

Окуражение- умение в Hero Zero

 

Четири Очи – Увеличава базовата Предпазливост с 10%.

Четири очи- умение в Hero Zero част от всички умения в Hero Zero

 

Силата на Двама – Увеличава базовата ти Сила с 10%.

Силата на двама- умение в Hero Zero

 

Орлов Поглед – Намалява шансът на противника за избягване на удар с 5%.

Орлов поглед- умение в Hero Zero

 

Умно момче – Увеличава базовия ти Интелект с 10%.

Умно момче- умение в hero Zero

Специални умения от ранг 2

Наказател (специално умение на помощник Пику) – Намалява шансът за избягване на удар на противника с 6 процента.

Наказател- специално умение на Пику в Hero Zero

 

Твърда Черупка (специално умение на помощник Туини) – Шансът за  критически удар на противника е намален с 6%.

Твърда черупка- специално умение в Hero Zero

 

Защитни Шипове (специално умение на помощник Ежко)  – Намалява шансът на противника за избягване на удар с 6%.

Защитни шипове умение в Hero Zero

 

Наказател (специално умение на помощник Кимба) – Намалява шансът на противника за избягване на удар с 6%.

Наказател специално умение на Кимба в Hero Zero
Забелязахте ли, че има 2 “Наказателя”, но единият на Пику, а другият на Кимба? И двата обаче работят по един и същ начин.

Всички умения от ранг 3 (30-то ниво)

Тези умения са най-много на брой- цели 13! В ТАЗИ СТАТИЯ съм описал кои от тях са моите фаворити.

Добре подплатен – Имаш 10% шанс да намалиш щетата от врага си с 25%. Може да се случи многократно по време на битка.

Добре подплатен- умение в Hero Zero

 

Отмъщение! – Имаш 30% шанс веднага да върнеш обратно 50%  от получената щета от критичен удар. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Отмъщение- умение в Hero Zero

 

Две е повече от Едно – Имаш 25% шанс да атакуваш два пъти подред. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Две е повече от едно -умение в Hero Zero

 

Бикови Очи – Имаш 30% шанс, че критическата ти щета ще причини с 50% повече щета. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Бикови очи- умение в Hero Zero

 

Око за око, зъб за зъб – Имаш 15% шанс веднага да върнеш 25%  от получената щета от удар. Може да се случи многократно по време на битка.

Око за око, зъб за зъб- умение в Hero Zero

 

Да Измамиш Смъртта – Когато противникът ти нанася печеливш удар, твоя живот става 1 и битката продължава. Може да се случи сама веднъж по време на битка.

Да измамиш смъртта- умение в Hero Zero

 

Прикрий се! – Имаш 20% шанс да избегнеш удар. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Прикрий се- умение в Hero Zero

Специални умения от ранг 3

Остри Нокти (специално умение на помощник Снифи) – Имаш 40% шанс критичният ти удар да направи с 50% повече щета. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Остри нокти- специално умение в Hero Zero

 

Защитна Черупка (специално умение на помощник Шилди) – Имаш 25% шанс да избегнеш удар. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Защитна черупка- специално умение в Hero Zero

 

Хакуна Матата (специално умение на помощник Симон) – Когато противникът ти нанася истински печеливш удар, твоят жват става 1 и битката продължава. Следващата ти атака ще направи 50% повече щета.  Може да се случи само веднъж по време на битка.

Хакуна матата- специално умение в Hero Zero

 

Алергична Реакция (специално умение на помощник Мими) – Имаш 15% да аткуваш два пъти подред. Може да се случи многократно по време на битка.

Алергична реакция- специално умение в Hero Zero

 

Без Стрес (специално умение на помощник Бяг) – Имаш 50% шанс да избегнеш първата атака на противника си. Може да се случи само веднъж по време на битка.

Без стрес- специално умение в Hero Zero

 

Снежна Лавина (специално умение на помощник Снежко) – Имаш 15% шанс да атакуваш два пъти подред. Може да се случи многократно по време на битка.

Снежна лавина- специално умение в Hero Zero

 

Благодарим на помощниците. Говоря за тези, които помогнаха със събирането на информацията, да не си помислите, че пак стана дума за малките ни пазители. Вече знаете кои са всички умения на животинките в играта. Може да си преглеждате варианти за миксиране на способности и да изготвяте различни стратегии. Ако намирате ресурса за полезен- споделете го с други Hero Zero ентусиасти! Поздрави и до другата седмица!

PS: Тъй като отделям малко повече време за университета напоследък- да знаете, че това е причината да има нови материали маалко по-рядко. Който е писал дипломна работа знае за какво говоря. Старая се винаги да има поне 1 статия на седмица, а пък после ще се компенсира! 🙂

PS2: Ако случайно липсва някоя способност, то пишете ми коя е тя, за да я добавя!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *