Всички титли в играта и малка изненада

Качване на 23 ниво в играта Hero Zero

Здравейте, фракция! Имам страшна изненада за вас. Днес ще четете статия писана от някой друг! Знам, че е 1-ви Април, но няма шега, няма измама. Един от най-добрите ми приятели и съотборници Mims, реши да се потруди и събра всички титли в играта налични до момента. Говоря за словосъчетанията, които ни висят за украса под имената. Следващите редове са изцяло писани от нея:

“Привет на всички! Дойде реда на поредната статия от вида ресурси. В нея този път, няма да има графики и изчисления! Само една „малка“ таблиичка, в която ще видите

Всички геройски титли (мъжки и женски) до ниво 500.

Всички титли в играта до 43 ниво

Всички титли в играта от 44 до 101 ниво

Всички титли в играта от 102 до 163 ниво
Единствено помогнах със снимките и естествено трябваше да си оставя почерка. Без да искам съм изрязъл 164 ниво. То също спада към “Герой/иня с лиценз за героизъм”.

Всички титли в играта от 165 до 219 ниво

Всички титли в играта от 220 до 279 ниво

Всички титли в играта от 279 до 339 ниво

Всички титли в играта от 340 до 399 ниво

И за финал- титлата, която ще ви преследва над 100 нива.

Титлата от 400 до над 500 ниво в Hero Zero

Може би, по-голямата част от вас, а дори всички са обърнали внимание на това, че при всяко ново или няколко нива, нашите герои получават различни „ Геройски звания” . Например: Мухльото на Квартала, Супер Готина Мацка с Наметало, Относително Готин Пич и много други, които може да видите сами.  Но освен тях, с всяко вдигнато ниво получаваме увеличение на асортимента в магазина и по 2 точки за показатели. Някой може и да си каже: „ Какво пък са 2 точки?“. Да, не са много, но все пак ги получаваме след ВСЯКО качено ниво. Лично аз много им се радвам понеже знам колко монетки ми иска за показател. Дори Марешки и Бил Гейтс не могат да ми помогнат.

За играчите, които не са достигнали съответното ниво, навярно ще им бъде интересно да разберат какво още ги очаква в света на героите, затова не изоставяйте своите. Играйте, развивайте се и не забравяйте да споделяте с приятели. 🙂 ”

Няколко думи и от мен, за да не ме забравите!

Вече може да разгледате всичките прякори, с които ще се сдобиете, ако не се отказвате от геройските си начинания. Любимата ми титла си остава „Студент Герой след Първата Сесия“. Някои от вас ще си спомнят, а други  скоро ще разберат истинското  й значение. 😀 Благодаря сърдечно на Mims за вложените усилия и се надявам да ги оцените и вие! По този повод ще кажа нещо и тук, а след време и в друга част на сайта. Може би сте забелязали, че в някои от статиите отдавам кредити/ благодарност на други хора. Немалко герои се включват с помощ за статиите. Някои ми пращат нужните картинки, други ме съветват за нещо или предлагат идеи. Днес за първи път публикувам материал подготвен от друг човек.

Ако мислите, че и Вие искате да се включите с нещо към блога- пишете ми!

Драснете съобщение в играта, на пощата или тук с текст: „Бих се включил/ Мога да помогна/ Имай ме предвид…“ или нещо от този род. Оставете името на героя и сървъра, в който играете. Ще си подготвя списък с желаещите и когато ми потрябва някой ресурс ще ви потърся. Най-често моля хората за скриншот на някой подвиг/ повикване или нещо друго, до което нямам достъп за момента в играта. В случай, че пък сте много дейни и адски много ви се занимава- може да сътворите някой план за статия, която искате да видите, да нарисувате нещо, да изпратите интересен скриншот/снимка или каквото ви хрумне. Стига да е интересно и свързано с Hero Zero, разбира се. Не знам какво и кога ще включа, но обещавам, че ако е нещо писано от друг- задължително ще присъства вашето геройско име до произведението ви. В останалите случаи- изчакайте до момента когато аз ви потърся.

Толкова за днес. Дано статията и новината са ви харесали. Поздрави и не се срамувайте да ми пишете!

Comments

    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *