Необходим опит на помощника до 30-то ниво

Достигнато ново ниво на помощника в HeroZero

Здравейте, герои! Това е първата статия, която е от тип Ресурси. В статии от този вид ще работим повече с данни, числа и статистики. Те ще са по-полезни когато бързо искате да проверите нещо. Освен това ще ви позволяват да си правите сметка във времето и да изготвяте стратегии, за да станете по-силни. Нека започнем с това колко необходим опит на помощника е нужен да достигне максимално ниво. Предлагам ви да разгледате снимката по-долу. Хората, които не са чели 3-те най-добри умения за 30-то ниво ще виждат тези данни за първи път.

Необходим опит на помощника в Hero Zero да достигне да качва нива

Как се измерва необходимия опит на помощника

Вашата животинка започва от 1-во ниво. За да достигне 2-ро се изисква 350 опит. На всяко следващо ниво изискването се увеличава с по 50. И така докато стигне до последното си 30-то ниво. За него изисква 1750, а целият опит за да стигне до там е общо 30450. За да го получите, вашият герой трябва да натрупа 1 522 500 опит. Тази цел е напълно постижима до 1 седмица. Необходим е толкова опит, защото помощникът взима само 2% от придобития. Няма значение от къде той е получен- геройски повиквания, подвизи, мисии и т.н. Всеки път когато героя ви трупа опит и сте с животинката тя също качва нива. Стига да не е развита на максимум. Може да забележите, че опита от 20-то до 30-то ниво е почти равен на този до 20-то.

Други полезни статии по темата

На всеки 10 нива помощникът ще ви радва с умения, които са изключително ценни за различни ситуации.

В началото имаше линк към статията с  най-добри последни умения, но защо не видите и 5-те най-лоши, които трябва да премахнете възможно най-скоро.

Ако пък искате да разберете как да качвате по повече опит, за да развиете животинката си по-бързо натиснете ТУК;

Ресурсите ще са по-кратки от нормалните статии. Затова стига толкова! В случай, че ресурсът ви е бил от полза или някой Hero Zero приятел ви попита колко време ще му отнеме да развие помощникът си- препратете го насам. Благодаря и до скоро 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *