Всичко, за което могат да се харчат понички

Здравейте, приятели! Бързам да добавя втора статия към частта с ресурси. Този път ще прегледаме един немалък списък. Той обхваща Всичко, за което могат да се харчат понички! Сладкото е един от основните ресурси в играта. А и един от най-ценните. Ето защо е важно много добре да знаем за какво може да се ползва. Предлагам ви да разгледате снимката подробно:

ПС: Ако не виждате достатъчно ясно- натиснете с дясно копче на мишката върху снимката и изберете опцията: Open image in new tab.

Категорията представлява по-общо нещо, за което можем да ги дадем и е оцветена с тъмен цвят. Видовете пък са частни на категорията и са оцветени в светло. Например: категория е бустър, но той има 3 вида. Съществуват бустъри за умения, за мисии и за работа. Адреналиновия бустър пък е друга категория, защото се взима по различен начин. Подобно на него някои категории не притежават отделни видове. Ако се чудите защо съм редувал цветове- би трябвало така да се ориентирате по-лесно.

Всичко или пък не съвсем?

Дори и с оказаната помощ не мога да претендирам, че списъкът е абсолютно пълен. Отне ми доста часове да пиша и да изброявам, а после винаги изникваше по нещо малко. В случай, че съм забравил- може да коментирате. Освен, че ще променя таблицата, ще вмъкна и вашето име- както на горепосочените герои. Разбира се, ако нямате подобни желания може да ми кажете, за да не го правя. Ако се чудите защо има бели полета- защото най-вероятно изпускаме още нещо! Вече ги няма, защото добавих подобренията от работилницата, но втората част на изречението си важи.

Може би след като го разгледахте си давате сметка защо винаги борбата в седмичните турнири е толкова интензивна. Или пък защо склада със сладко празнее 😀 Това ни води към въпроса

За какво е най-добре да се харчат понички?

Очаквайте съвсем скоро няколко статии за кое от близо 50-те неща е добре да ги ползваме. Статиите ще бъдат разпределени според нивата на героите. Знаете, че целите се променят, особено когато надебелеете! Ще има над 6 статии, но трябва да почакате още съвсем малко!

Готово! Нали уж се разбрахме ресурсите да са по-кратки 🙂 Поздрави и споделете, ако някой Hero Zero играч си мисли, че няма за какво да си даде сладкишите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *