Как да си вземем Туини и Защо

Как да си вземем Туини корица

Привет, фракция! Продължаваме с поредицата от статии посветени на нашите любимци. Вече са групирани в нова категория. Да ни е честито! 🙂 Бързам да започна, защото новата статия е посветена на един от много специалните помощници, който можем да си вземем само в определен момент през годината. Говоря за едно малко пиленце. Да, днес ще поговорим как да си вземем Туини и защо всъщност ни трябва. Всъщност ще обсъдим и как да го използваме и още разни други работи, но нека караме подред.

Не беше ли Туити и защо ни трябва?

Наистина малко прилича на дружката на Силвестър от Весели Мелодии- който обича анимацийки може да си потърси/припомни в интернет. Пиленцето в Hero Zero също е толкова бойно и закачливо. Заради това го искаме и ние. To има едно много важно умение- твърда черупка. Точно тази, която му виси на главата през цялото време от 1-во до 30-то ниво. Нека видим какво прави тя:

Твърда Черупка способност на Туини

Умението е от ранг 2 и пипито ще го научи на 20-то ниво. То намалява шансът за критичен удар на противника с цели 6%. Черупката е един вид подобрението на „Бодигард“ с цял 1%. Твърдото парче от яйце е адски полезно за всякакви битки. Способността на пилето ще ви свърши работа както за лига, дуели и отборни битки, така и за мисии. И то не какви да е мисии, а за специални и такива срещу силни противници. НАТИСНЕТЕ ТУК, ако искате да видите кои са другите умения, които препоръчвам, за да минавате бойните мисии успешно всеки път. Използайки „Твърда черупка“ ще наклоните везната във ваша полза. Просто защото противниковия шанс за критичен удар ще бъде намален до 0%, докато вие може да разчитате на късмета да ги напердашите по-силно на моменти.

Супер, но как да си го вземем?

Туити е от специалния тип помощници, което ще рече, че може да се сдобиете с него по-трудно отколкото с останалите. И няма да стане с мътене или слушане на песента на един мустакат певец. Ще може да си набавите бойното пиленце по време на Великденските празници. И леле, какъв късмет- те вчера започнаха! Може би трябваше да напиша статията 1 седмица по-рано, но все още имате 5 дни да си го хванете. Нека видим и няколко от начините, чрез които може да стане това.

От Злодей:

Как да си вземем Туини от Зло
Кредитите за този скриншот отиват за MrCrock.

Това е и най-лесният вариант. Само, че трябва да хванете не обикновените злодеи, а специалният. Говоря за Крадецът на Яйца, който виждате на снимката по-горе. От злодеите, които бием по принцип няма как да ни се падне. Но дегизирания като лисица може да срещнете до края на седмицата. Има няколко начина, с които може да увеличите шансовете си да ви възнагради с Туини.

График със следващи злодеи в Hero ZeroПърво- трябва да победите злодея. Обаче, за да го победите трябва да уцелите кога ще се появи Злото. Може би някои от вас знаят, други са забравили, а трети тепърва ще научат една малка хитринка. По време на събития в Hero Zero има открит график на празничните злодеи. Може да го откриете като посочите с мишката върху празничните мисии над геройските повиквания. Ето как изглежда.

Вече знаем кога ще дойде фалшивата лисица. Можем да си направим план да разходим кучето, да се видим с гаджето, да приключим с уроците и въобще каквото искаме, за да сме свободни за него. Колкото по-напред се класираме с атаките срещу крадецът, толкова по-голям шанс имаме за пипито. Никога няма 100% шанс и е въпрос на късмет. Но това не трябва да ни спира да опитваме!

Може да си гарантираме по-добра позиция, ако

1) запазим всичките си батерии специално за злодея; 2) гледаме всички реклами веднага щом ни се появи възможност и 3) следим кога изтичат атаките, за да не губим време. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сме с голям бустър за мисии. Е може просто да завършвате моментално ударите си на цената на 2 понички за една тупалка. Забележите ли, че сте близко до топ 10, може би не е лошо да се охарчите за няколко атаки. Ето пример, че не е нужно да сте първи, за да го получите:

Как да получим Туини дори да не сме първи на злодея

Опция 2- да си го купим от магазина:

Този вариант е подходящ, ако имате повечко понки. Сладкото похарчено за Нови Стоки в магазина се изпарява за секунди. Все пак не бързайте толкова, че да го пропуснете и да ви е яд после. Случвало се е и на мен. Погледнете как изглежда намереното пиленце там:

Как изглежда Туини в магазина

Имайте предвид, че за работеща формула как да намираме неща в магазина само съм слушал. Досега нямам нищо потвърдено. Мога да ви предложа 2 варианта. Тъкмо ще проверите каква личност сте.

Вариант 1 е за хазартни типове,

които не трябва да влизат в казина като навършат 18. Тук си правите сметка с колко понички може да останете. След това, разбира се, пръскате всичко излишно над сумата. Препоръчвам да си оставите поне 20+ понички, за да имате за голям бустър за умения, евентуално за такъв и за способности, както и да ви останат малко.

Вариант 2 е за пестеливи и умерени хора.

Тук пак си правите изчисления с колко понки искате да останете. Само че няма да харчите всичко наведнъж, а на дни. Да приемем, че имате 83 понички. Решавате, че може да похарчите 60. Разделяте 60 на 5, защото остават само пет дни до края на празника. И ето- пада ви се, че на ден в магазина може да похарчите по 12 понички. Ако не се падне, то вероятно това не е късметлийският ви ден! Продължавате на следващия! За личностите със склонност към залагания, може да изчакате последния ден. По този начин ще сте сигурним че няма да ви се падне като презареждате безплатно магазина в останалите дни.

ВАЖНО: Вземете под внимание, че пиленцето- както видяхте и на снимката, може да бъде закупено срещу понички или монети. Пак опира до късмет. Но поничките не са хич малко, а цели 20!

От кутия:

Все още не ми се е падало пилето с този метод. Купувал съм си няколко легендарни кутии с изненада, но все някое Мопсче или Коте излиза. Според мен шансът да намерите Туини може би е добър, ако имате Великденска кутия с изненада. В останалите случай препоръчвам да пробвате с останалите начини, ако не успеете чак тогава пробвайте. Дано не стигате до там! Ето как изглежда една Великденска кутия:

Великденска Кутия в Hero Zero
Това всъщност е кутията на Mims. Аз все още не съм виждал празнична опаковка в магазина!

С какво да НЕ комбинираме черупката?

По принцип ще има няколко отделни теми посветени за лошите комбинации. Но още сега ще ви кажа заедно с какво да НЕ използвате твърдото парченце от яйцето.

„Не е Зле“

Умение в Hero Zero- не е зле

Това не е най-лошата възможна комбинация. „Не е Зле“ изисква да поемате критични удари, а пък умението на Туини ги намалява като честота. По принцип сърчицето е едно от 5-те най-безполезни умения. Дори и да се биете срещу някой с много повече интелект тази комбинация е лоша, но има и по-лоши. Нека ги видим.

 „Не Така“ и „Ужасен Наглец“

"Не Така" и "Ужасен Наглец" умения в Hero Zero

„Не така“ и неговата подобрена версия „Ужасен наглец“ си взаимодействат доста зле с твърдата черупка. Защо ли? Те също изискват да поемате критични удари, само че тук ситуацията е още по-кофти, просто защото тези умения са по-добри. „Не е зле“ има само 20% шанс да се активира, докато тук % са два или 3 пъти повече. Съответно там намалявате щетата, а тук нанасяте контра атака. В почти всички случаи втория вариант е много по-добър. Черупката ще пречи да се осъществят тези умения. Помислете за смяна, ако пипито ви е придобило „Не Така“ и със сигурност недейте да го учите да бъде нагло!

„Бикови Очи“ и „Остри Нокти“

"Бикови Очи" и "Остри Нокти" умения в Hero Zero

Тук случаят е по-различен. Вие имате шанс да направите критичен удар. На пръв поглед всичко си изглежда 6. Но нека поразмишляваме. Критичните удари обикновено се правят от героя с повече интелект. Много рядко може да си разменяте яки шамари с опонента и то само ако „мозъците“ ви са с близки показатели. Това честно казано на мен вече не ми се случва, а и предполагам, че повечето герои също не го изпитват. Или аз поемам тупалките, или ги раздавам на поразия.

Но какво общо има това с черупката на Туини?

Ами тя всъщност намалява критическия удар. Т.е. или вие вкарвате критически удар и тогава ще можете да се възползвате от „Очите“ и „Ноктите“. Ако вие имате голям шанс да вкарате critical, то противника ще има минимален. Тогава умението на Туини ще е безполезно. В другия случай- опонента ще има голям шанс за критически удар, а вие няма да имате възможност пък да ползвате способността от ранг 3. Така че тези 2 умения се взаимоизключват в дуели, лига и отборните битки почти винаги. Аз лично не искам да използвам само 2 от 3 умения на помощника. Или в най-лошият вариант само едно. Ако имате черупката в комбинация със сърце и очи или нокти. Съветвам ви да обмислите прочетеното и да изучите пилето на друга способност. И да не е уникалната на вълчето Снифи, разбира се.

Е, това беше всичко за Туини. Бързайте да си хванете пилето, че времето тече! Ако статията ви е харесала, не я споделяйте, ами си я пазете за себе си. Шегувам се! Нали сме герои и трябва да правим добро! Може дори да пробвате да си я поставите на профила в Hero Zero. Поздрави и се насладете на предстоящите почивни дни.

PS: За който е забравил как изглежда Туити:

Туити от Весели Мелодии

Comments

 1. Петър Стефанов

  Прекрасно! Благодаря за невероятната статия! 🙂

  1. Post
   Author
   Pachivliza

   Радвам се, че ти е била полезна и дано да си хванеш пиленцето 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *