Развитие на отбор от 0 на макс

Развитие на отбор от 0 на макс снимка

Алоха, герои! Темата на днешната статия е подходяща за няколко раздела. Става хем за категорията с ресурси, хем се отнася много конкретно за една изключително важна част в играта- отбора. Сигурен съм, че на много от вас им е хрумвало да си направят свой собствен такъв. Но всъщност освен грижите за поддържането му, намирането на хората и другите особености, хубаво би било да знаем и какво реално струва да имаме отбор на 100%. Намирането на играчи е дълъг и постоянен процес, но самото развитие на отбор от 0 на макс също може да отнеме бая време. Нека видим защо.

Показателите, които можем да развиваме

В един отбор има 4 параметъра, които могат да се подобряват. Съответно когато всеки от тях достигне последното ниво на развитие отборът ще е подобрен на 100%. Показателите за ъпгрейд са: 1) Мотивацията; 2) Популярността; 3) Съоръженията и 4) Щаба. Нека видим как изглеждат заедно техните ъпгрейди:

Видовете ъпгрейди на отбор в Hero Zero

Всеки един от тях дава различни бонуси, които може да видите на картинката. За това в каква последователност да ги развиваме, в какво съотношение, кои са по-важни и защо, ще си има отделна тема. Те обслужват различни цели и да, най-добре би било всичко да е на максимум, но малко отбори могат да си го позволят.

Толкова ли да е трудно това развитие на отбор?

Краткият отговор е, че ако не искате да се бръкнете за понички- ДА. Без да се стряскате искам да погледнете табличката с всички ресурси необходими, за да подобрите отбор на 100%. В края съм описал всичко необходимо, за да видите мястото за приятелски геройски сбирки в пълния му разкош. И пак казвам- не се шокирайте!

Всички разходи за развитие на отбор от 0 на макс
Ако не виждате достатъчно ясно натиснете дясно копче с мишката и “Open image in new tab”

Малко обяснения за това как да гледаме таблицата:

В първата колонка са изредени нивата на развитие. Нивото за развитие определя бонуса, който получавате от параметъра. Показателите  „Мотивация“; „Популярност“ и „Съоръжения“ имат максимум 50 нива на развитие. Може би сте забелязали, че дори най-развитите отбори имат капацитет до 30 члена. Това е така, защото нивото на развитие на“Щаба“ е само до 30-то. Това е и причината да има празни полета във втората и 3-тата колонка. Но също така със създаването на отбор вие получавате автоматично място за още 9 човека. Един вид щабът стартира на 10-то ниво.

Заплащме подобренията само с 2 вида разходи- понички и монети. Не звучи сложно, но има един съществен проблем. Поничките, които стават за тази задача трябва да са получени само по определен начин. Всъщност по 2 начина. Могат да са спечелени от седмичния отборен турнир или да са закупени. Ако тръгнете да пълните хазната с незакупено сладко ще получите следното съобщение:

Не могат да се дават некупени понички в отборната хазна Hero Zero

Това  е и другата основна причина защо развитието на един отбор отнема толкова време. А също и обяснението защо може да видите по нечии профили на герои и описания на отбори „Търсят се дарители на понички“ „Аз съм поничкодарител“ и т.н.

Няколко причини, които да ви успокоят:

Първо и много важно- за монетите няма такива изисквания, така че няма страшно. На пръв поглед изглеждат много, но реално не са чак толкова, че да не могат да си ги разделят няколко по-развити героя (над ниво 300 например). Може и да помолите някой приятел от друг отбор да дойде и да внесе солидна сумичка, която да ви изтласка напред.

А и развитието на отбор не е необходимо да стане от днес за утре.

Преди графата за общо разходи за всички ъпгрейди има няколко разделения за отделните показатели. Сумите за 3-те показателя, които могат да се вдигнат до ниво 50 съответстват една на друга при еднакво развитие.  Това ще рече, че колкото ресурси ще ви иска, за да покачите до ниво 11 на „Мотивацията“, толкова ще иска и за ниво 11 на „Популярността“. Вижте отново на снимката еднаквата цена:

Еднаква цена на ъпгрейди при еднакво ниво в Hero Zero

Преди да погледнете  сумата Общо всичко- може да разгледате отделните графи или необходимата сума да увеличите само 1 показател до край. Разбитите сметки са поради това, че някои от параметрите са по-ценни от други според стратегията, с която искате да подходите.

Помнете, че отборът има повече от 1 член.

Съответно можете да помолите или да поискате да се включат и другите съотборници. Всяка поничка е от значение! Такса за вход/ оставане в отбора съКак изглежда развитието на отбор в меню информациящо съм виждал да се използва като подход. Ако пък имате над 10000 закупени/ спечелени отборни понички- не го мислете много-много и не се притеснявайте. За другите, които плануват да си създадат отбор един ден- гледайте, пресмятайте и си правете сметка дали сте готови за това! Винаги е по-добре да знаеш какво те очаква, за да си подготвен. А за по-новите- развитието на един отбор може да се следи както в класацията, така и по-детайлно в информацията на самия отбор. Тя се намира най-долу и изглежда така:

 

Това беше. Надявам се, че сте се сдобили с представа какво струва развитие на отбор от 0 на макс. Поглеждайте статията всеки път като ви хрумне идеята да си основете и ръководите свой! Ползите от отбора са изключително много, но на висока цена. Може да споделите ресурса с други ентусиасти, които искат да развият отбор в Hero Zero. Ще им е от полза! Чао!

Comments

  1. rvd

    Мене не ме стряска това колко монети и понички трябват а цената за закупуването на тези понички

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *